به دنبال افزایش توجه خودروسازان به تولید خودروهای هوشمندتر و خودکار، شرکت جنرال موتورز قصد دارد سیستم پارک کردن خودکار خودروهای خود را ارتقا داده تا پس از پیاده کردن راننده، خود به جستوجوی جای خالی پارک بگردند.
به گزارش «ایسنا» به گفته این شرکت، این کار از لحاظ سوختی بسیار با صرفهتر از حضور راننده و انتظار آن برای خالی شدن جای پارک خواهد بود.
افزایش بهرهوری سوخت یکی از مزایایی وعده داده شده خودروهای هوشمند است که میتواند با پیشبینی مقصد راننده، مسیریابی مجدد در منطقه پیشبینیشده پر ترافیک و سفرهای کاروانی، به کاهش مصرف سوخت کمک کند.
پیش از این مفاهیم پارک خودکار خودرو ارائه شده بود و شرکت جنرال موتورز، مفهوم جدید خود را با نام EN-V معرفی کرده است. در این مفهوم، راننده از خودرو پیاده شده و به کار خود خواهد پرداخت؛ در حالیکه خودرو به دنبال جای خالی مناسب پارک گشته و سپس راننده، در زمان نیاز، از طریق برنامه گوشی همراه هوشمند، خودرو را به سوی خود فرا خواهد خواند. اکنون آزمایشگاه ادغام برقی و کنترلی جنرال موتورز، در حال کار برای ممکن ساختن این فناوری است.
خودروسازان در دهههای اخیر بر روی خودکارسازی خودروها کار کردهاند؛ اما اخیرا این تلاشها در پی رقابت سازمان پروژههای تحقیقاتی دفاعی پیشرفته آمریکا برای ساخت خودروهایی با قابلیت حرکت خودکار در یک محیط شبیه سازیشده شهری شدت یافتهاست. تیم شرکت جنرال موتورز و دانشگاه کارنگی ملون در این رقابت برنده شدند.
منبع: تابناک
درباره وب

http://www.telegram.me/sajjadshafiee_ir . . . رشته مهندسی پلیمر نسبت به رشتههای مهندسی دیگر تقریبا جوان است و شکوفایی آن از زمان جنگ جهانی دوم آغاز شده است. اما به دلیل کاربرد روزافزون پلیمر در صنایع مختلف، این رشته به سرعت رشد کرده و امروزه جزو یکی از رشتههای مهم کشورهای صنعتی پیشرفته میباشد. هدف رشته مهندسی صنایع پلیمر تولید کلیه محصولات پلیمری از قبیل لاستیک، پلاستیک، الاستومر، چسبها، رزین و سایر مواد مورد نیاز صنعت است. برای مثال طراحی و تولید تایر ماشین در صنایع لاستیک، لولههای پلیاتیلن در صنایع پلاستیک و انواع فایبرگلاسها در کامپوزیت به یاری متخصصان مهندسی صنایع پلیمر انجام میگیرد یا حتی در این رشته شکلدهی رزینها نیز مطرح است که برای مثال میتوان به ساخت ملامین اشاره کرد.حتی کیسههای پلاستیکی و روکش ظروف نچسب ( تفلون ) از مواد پلیمری میباشند. در واقع در رشته مهندسی صنایع پلیمر هر آنچه که به این مواد بر میگردد، مورد مطالعه و بررسی قرار میگیرد. البته پلیمرها فقط کاربرد صنعتی ندارند بلکه کاربرد پزشکی نیز دارند. مثلا اگر کشکک زانوی یک نفر آسیب ببیند و ترمیم آن امکانپذیر نباشد، شبیه به همان کشکک زانو را با مواد پلیمری درست میکنند و بر روی زانو قرار میدهند و یا دندان مصنوعی و لنزهای چشمی همه از مواد پلیمری ساخته میشوند که به این مواد پلیمری «پلیمرهای زیستی» میگویند. فرصتهای شغلی: در صنعت پوشاک پلیمرها در تولید پاپوشها، تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند. در صنایع حمل و نقل زمینی (خودروسازی، قطار و ... )، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و ...) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی، پزشکی، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است.بدر صنعت پوشاک نیز پلیمرها در تولید پاپوشها، تنپوشها و کفپوشها بسیار موثر هستند. در صنایع حمل و نقل زمینی (خودروسازی، قطار و ... )، هوایی ( هواپیما و بالگرد) و دریایی (کشتیها و ...) پلیمرها حضوری چشمگیر دارند، و بالاخره در صنایع نظامی، پزشکی، کشاورزی و بستهبندی کاربرد مواد پلیمری بسیار گسترده است. باتوجه به کاربرد وسیع پلیمرها در صنایع، فارغالتحصیلان این رشته تواناییهای کافی در زمینههای ایجاد و برنامهریزی واحدهای تولیدی تبدیل پلیمر خام به مواد مصرفی و اشتغا
جستوجو
ویژه مدیریت وب
نویسندگان
لینک دوستان
برچسبها وب
مدیریت (23)
عکس (4)
مدیریت در اسلام (4)
اندروید (3)
فناوری نانو (2)
و (2)
یراق کابینت (1)
کائــوچو (1)
کائوچو طبیعی (1)
کاندیدای (1)
کوبه (1)
نوستالژی (1)
قفل حیاطی (1)
قفل لوکس (1)
قفل یونیک (1)
قفل کتابی (1)
قفل کمدی (1)
گالری یراق کوبه (1)
لاهیجان (1)
مجلس (1)
مدیر موفق (1)
مرد و زن (1)
مرودشت (1)
مزایای بیوپلیمر (1)
ملامین چیست (1)
مدیریت دانش (1)
انقلاب صنعتی (1)
ایام (1)
ایران (1)
اکسترودر (1)
پاسارگاد (1)
پلی اتیلن ، (1)
پلی پروپیلن (1)
پلی ونیل کلراید (1)
ارسنجان (1)
اسلامی (1)
اسلحه پلیمری (1)
امیرکبیر (1)
پی وی سی - PVC (1)
تاسوعا (1)
تسلیت (1)
تولدم مبارک (1)
جزوه الاستومر (1)
حسینی (1)
داستان (1)
داستانهای زیبا (1)
در (1)
دستگیره درب (1)
دهمین (1)
دوره (1)
سوپر جاذب (1)
شعر (1)
شهرستان های (1)
شورای (1)
عاشورا (1)
حامیان بلک اسکین
تاریخ : سه شنبه 90/8/17 | 11:34 صبح | نویسنده : مهندس سجاد شفیعی | نظرات ()